Kieszeń pod półkę bagażnika

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • doomster
    Classic
    • 2010
    • 5

Mapy tylko oryginał, :cry: http://navigation.teleatlas.com/en/s...-travelpilot-e , tylko z końcówką E, zabezpieczenie na laserze, wewnątrz nawigacji. Jest mało popularna i nikt się w to nie bawi.
  • Seren
    Classic
    • 2009
    • 15

Witam

przeglądałem ostatnio akcesoria jakie dostepne sa do octavii II i znalazłem fajną kieszeń pod półkę bagaznika

mam pytanie - czy ktoś coś takiego ma i jak to się sprawuje i jaka jest tego cena w salonie?

P.S. Mam nadzieje że w dobrym dziale to naskrobałem

Komentarz

• ufo
      L&K
      • 2008
      • 1475
      • Octavia III combi (5E5)
      • CKFC 2.0 TDI CR 150 KM

Zamieszczone przez Seren
      jaka jest tego cena w salonie?
      jaka jest cena....najlepiej możesz sam zadzwonić i się dowiedzieć :wink:
      Zamieszczone przez Seren
      fajną kieszeń pod półkę bagażnika
      a nie masz w tym miejscu klap, które przykrywają tę "dziurę". wygląda to fajnie ale w/g mnie, mało miejsca w tych kieszonkach. zapytaj w ASO czy nie lepiej będzie oryginalnych klapek kopić/dokupić, które zakryją całą powierzchnie :wink:

Komentarz

• Seren
        Classic
        • 2009
        • 15

Jasne - cena to tak tylko z lenistwa zapytałem
        ale dalej nie wiem na ile jest to funkcjonalne, czy ktoś ma coś takiego, używa i czy jest zadowolony

PS> Na octavie dopiero czekam mam odbiór jakos w przyszłym tygodniu i zastanawiam sie czy nie dokupić czegoś takiego

Nie chodzi o kieszonki w bagażniku- z boku w tych wnękach - chodzi mi o tą kieszeń pod tylną półką - wygląda jakby można było tam garnitur wrzucić albo kurtkę i odseparować od zawartości bagażnika

Komentarz

• ufo
          L&K
          • 2008
          • 1475
          • Octavia III combi (5E5)
          • CKFC 2.0 TDI CR 150 KM

Zamieszczone przez Seren
          wygląda jakby można było tam garnitur wrzucić albo kurtkę i odseparować od zawartości bagażnika
          wygląda całkiem przyzwoicie, ale czy aż tak potrzebne. musisz sam sobie odpowiedzieć. jeszcze jak cena przyzwoita, można mieć.
          lepiej chyba dla gajerka takie coś :wink:

Komentarz

• Seren
            Classic
            • 2009
            • 15

dla ewentualnych zainteresowanych - kieszeń taka kosztuje 280 zł
            jest tylko pod ruchoma półkę - gajerek nie wejdzie, co najwyżej ściśnięta kurtka

Komentarz

Pracuję...